Free Study Cisco CCIE RS 400-101 Written Questions Bank


  •     SPOTO
  • |
  •   Posted on: 2019-09-10
  • |
  •   Views: 1552
  • |
  •   Category:
  • CCIE Written

SPOTO CCIE Dump Info. More info can be found in SPOTO WHATSAPP STUDY GROUP

Last Week Passed: 105
Average Pass Score: 915
Average Prepare Duration: 4-6 days
Pass Rate: 100%




Following are SPOTO dumps, and you can free study & save them.

If you want to pass your CCIE exam at first try, contact us to get the latest SPOTO CCIE dumps; pass your exam in 7 days.



SPOTO CCIE RS written questions bank

Q1:
Which two factors contribute to traffic starvation when TCP and UDP flows are included in a single traffic class? (Choose two.)
A. UDP flows continually lower their transmission rates when congestion is detected.
B. TCP flows continually lower their transmission rates when congestion occurs on a link.
C. TCP flows continually reduce the window size when congestion occurs on a link.
D. UDP flows continually reduce the window size when congestion occurs on a link.
E. TCP flows maintain a consistent transmission rate when congestion occurs on a link.
F. UDP flows maintain a consistent transmission rate when congestion occurs on a link.

Correct Answer: BF



Q2:
Which two statements about OSPFv3 are true? (Choose two.)

A. It supports unicast address families for IPv4 and IPv6.
B. It supports unicast address families for IPv6 only.
C. It supports only one address family per instance.
D. It supports the use of a cluster ID for loop prevention.
E. It supports multicast address families for IPv4 and IPv6.
F. It supports multicast address families for IPv6 only.

Correct Answer: AC


Q3:
What is the reason to send EIGRP SIA reply to a peer?

A. to respond to an SIA query that the router is still waiting on replies from its peers
B. to respond to a reply reporting that the prefix has gone stuck-in-active
C. to respond to a query reporting that the prefix has gone stuck-in-active
D. to respond to an SIA query with the alternative path requested

Correct Answer: A


Q4:
Which two statements about IGPs are true? (Choose two.)

A. IS-IS and EIGRP are link-state protocols
B. OSPF and IS-IS are classless protocols.
C. RIPv2 and IS-IS calculate the metric of a link based on the bandwidth of a link.
D. OSPF and EIGRP have high resource usage.
E. RIPv2 and EIGRP support VLSM.
F. RIPv2 and OSPF are distance vector protocols

Correct Answer: BE






Q5:
Which statement about the BGP scope of the cost community is true?

A. It is shared with IBGP neighbors only.
B. It is shared with IBGP neighbors and route reflectors.
C. It is shared with EBGP neighbors only.
D. It is shared with IBGP and EBGP neighbors.
E. It is shared with IBGP and confederation peers.

Correct Answer: E


Q6:
Which two statements about GLBP are true? (Choose two.)

A. Each GLBP group supports up 4 to MAC addresses.
B. It uses Hello, Request, and Reply packet types.
C. It allows members to elect up to two gateways as the AVG.
D. It communicates to multicast address 224.0.0.18.
E. It supports stateful switchover.

Correct Answer: AB


Q7:
Which two statements about the EIGRP Over the Top feature are true? (Choose two.)

A. EIGRP routers traffic between the PE devices.
B. Traffic is LISP-encapsulated on the control plan
C. The neighbor command must be configured with LISP encapsulation on each CE device
D. The network statement must be configured on each PE device to connect separate EIGRP sites.
E. Traffic is LISP-encapsulated on the data plan

Correct Answer: CE


Q8:
Which option describes how a router responds if LSA throttling is configured and it receives the identical LSA before the interval is set?

A. The LSA is added to the OSPF database and a notification is sent to the sending router to slow down its LSA packet updates.
B. The LSA is added to the OSPF database.
C. The LSA is ignored.
D. The LSA is ignored and a notification is sent to the sending router to slow down its LSA packet updates.

Correct Answer: C


Related Articles:

SPOTO benefits Latest Feedback of the CCIE RS LAB TS2+ Diag3 CFG H3

CISSP Exam Tips that Every Participant Must Know

How to Advance Your IT Career with Top 10 IT Certifications in 2019



Related products:

Comments:


Start the discussion...


To Leave a Comment or reply to posts please log in